Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studeni 2022.
  16.11.2022.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studeni 2022.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara 1991. godine i 31. godišnjica stradanja toga grada u Domovinskom ratu ove godine obilježava se pod geslom "Vukovar - mjesto posebnog domovinskog pijeteta".

Domovinski rat ostavio je duboki trag u svima nama, a sjećanje na sve heroje i žrtve koji su doprinijeli slobodi Lijepe naše zauvijek ostaju utkana u naš narod i domovinu.

Sa velikim ponosom Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara u znak poštovanja prema sudionicima Domovinskog rata izdao je knjigu Srcem za ranjenu Hrvatsku, medicinske sestre i medicinski tehničari u Domovinskom ratu – svjedočenja, autora Ivice Radoša.

Knjiga je prožeta snažnim pričama medicinskih sestara i tehničara koji zaslužuju poštovanje, baš kao i svi naši heroji koji su se borili za Lijepu našu.

„Srcem za ranjenu Hrvatsku“ zahvala je i priznanje svim znanim i neznanim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima za njihov samozatajan rad u najtežim trenucima.

Ponosni smo da je i naš Sindikat, osnovan u ratnim godinama 1991., pomogao svojim članovima i ulagao znatne napore da pridonese što boljem funkcioniranju zdravstvenog sustava u teškim uvjetima rada i života.


MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja