Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
22.05.2020.

Sindikalno sportski susreti 2020. - obavijest članovima

Sindikalno sportski susreti 2020. - obavijest članovima

Poštovani,

sukladno smjernicama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu te preporučenim mjerama Ministarstva zdravstva, 17. ožujka 2020. godine obavijestili smo Vas kako je Organizacijski odbor sindikalno sportskih susreta u zdravstvu donio odluku o odgodi zakazanih sportskih susreta do trenutka dok se ne stvore sigurni uvjeti za njihovo održavanje.

Članovi Organizacijskog odbora u kontinuiranom su kontaktu sa odgovornim osobama Zaton holiday resorta, te su prateći trenutnu epidemiološku situaciju i upute relevantnih tijela, procijenili kako nije realno za očekivati da će se sindikalno sportski susreti zbog okupljanja velikog broja ljudi, moći održati prije jesenskog termina.

U slučaju da se niti tada ne stvore sve potrebne sigurnosne pretpostavke (eventualan drugi val pandemije), o novom datumu održavanja, svi sindikalni povjerenici te kontakt povjerenici će biti pravodobno obaviješteni.

Iako je u tijeku ublažavanje restriktivnih mjera, nitko, naravno, ne može predvidjeti koliko će dugo trenutna situacija potrajati, stoga vodeći računa o sigurnosti i zdravlju sudionika sportskih susreta i članova njihovih obitelji, smatramo kako je Organizacijski odbor donio odluku primjerenu situaciji te napominjemo kako vodimo računa o tome da se, čim budu stvoreni sigurni uvjeti, sindikalno-sportski susreti u zdravstvu održe.

Slijedom navedenog, o svim novostima, na vrijeme ćemo Vas obavijestiti.

S poštovanjem,

Predsjedavajuća Organizacijskom odboru Sindikalno sportskih susreta u zdravstvu:

Anica Prašnjak, bacc.med.techn., v.r.

 

Sindikalno sportski susreti 2020 - Obavijest članovima