Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
novost-slika
24.05.2019.

Bauerfeind d.o.o. članovima Sindikata omogućuje 15% popusta

Sklopili smo suradnju s Bauerfeind d.o.o., poznatih po širokom rasponu proizvoda prikladnih, iskoristivih i korisnih od za čitavu obitelj te skupinu mladih i starih, aktivnih i manje aktivnih te djece, sportaša i poslovnih ljudi.


.

više...
novost-slika
21.05.2019.

VARTEKS omogućava članovima Sindikata popust od 20%

Varteks je modna kompanija koja kreira i stvara modernu poslovnu odjeću, koristeći pri tome najkvalitetnije tkanine i vrhunski design. Članovi Sindikata ostvaruju povoljniju kupovinu u prodajnim objektima Varteks na području Republike Hrvatske.

.

više...
novost-slika
17.05.2019.

Najbolje medicinske sestre dobile priznanja

Na prigodnoj svečanosti održanoj u jednoj od dvorana Opće bolnice Zadar, održana je dodjela priznanja Zadarsko bijelo srce za 2019. godinu.

više...
novost-slika
17.05.2019.

Umirovljena medicinska sestra Tihana Jovanović za Slobodnu Dalmaciju ispričala o svom iskustvu

Tihana Jovanović (68), viša medicinska sestra s 45 godina medicinskog staža (odnosno 50 godina kad joj se uračuna i onaj beneficirani), članica je HSSMS-MT od njegovih početaka. Za Slobodnu Dalmaciju opisala je sve pozitivne i negativne trenutke u svom medicinskom stažu.

više...
novost-slika
17.05.2019.

Našice svečanom večerom proslavile Međunarodni dan sestrinstva

Tradicionalno medicinske sestre i tehničari proslavili su svoj dan, Međunarodni dan sestrinstva te Međunarodni dan primaljstva uz svoje goste iz cijele bolnice
U ime organizatora Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih tehničara i tehničara, Harolt Placento, je istaknuo da je ova zabava poseban način proslave i priznanja rada svih medicinskih djelatnika.

više...
novost-slika
16.05.2019.

MultiSport kartice za zainteresirane članove Sindikata

Multisport program obuhvaća veliki broj sportskih objekata diljem Hrvatske, a korisnici Multisport kartice mogu svaki dan koristiti nešto drugo. Nema ograničenja u korištenju usluga, izuzev ograničenja da se u jednom danu mogu koristiti usluge samo jednog partnera.
Testno razdoblje traje od 01.06.2019. do 01.07.2019.

više...
novost-slika
16.05.2019.

Ostvarite 35% popusta na grupne tečajeve stranih jezika

ABC STRANI JEZICI organiziraju grupne i individualne tečajeve stranih za sve uzraste iz
talijanskog, španjolskog, engleskog, njemačkog, francuskog, ruskog, portugalskog, norveškog, nizozemskog, švedskog, kineskog, japanskog i dr. jezika.

više...
novost-slika
14.05.2019.

Obilježavanje Svjetskog dana sestrinstva u Dubrovniku

Dubrovačka podružnica Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara organizirala je večeru za medicinske sestre i tehničare u restoranu Kantenari Sunset Beacha povodom Svjetskog dana sestrinstva koji se obilježava 12. svibnja.

više...
novost-slika
13.05.2019.

RTL Danas, 12.5.2019. – Inicijativa 67 je previše skupila više od 600.000 potpisa

U subotu, 11. svibnja točno u ponoć službeno je završilo prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma o ublažavanju uvjeta za mirovinu. U središnjoj informativnoj emisiji RTL televizije u nedjelju je gostovao predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić i komentirao veliki uspjeh udruženih sindikata.

više...
novost-slika
12.05.2019.

Čestitamo Vam Međunarodni dan sestrinstva

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara čestita Međunarodni dan sestrinstva svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima.

više...
novost-slika
12.05.2019.

Čestitamo vam Majčin dan!

Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja, pa i Hrvatskoj, obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju. Svim majkama i bakama želimo sretan Majčin dan!

više...
novost-slika
12.05.2019.

Prikupljeno više od 600.000 potpisa za referendum!

Odmah nakon ponoći, po formalnom završetku prikupljanja potpisa, inicijativa 67 je previše na konferenciji za medije objavila je kako je prikupljeno dovoljno potpisa - više od 600.000 potpisa – za referendum za promjenu uvjeta za mirovinu.

više...
novost-slika
11.05.2019.

28. obljetnica Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara - medicinskih tehničara

Prije 28 godina, na današnji dan i samo dan uoči Međunarodnog dana sestrinstva, osnovan je Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara-medicinskih tehničara.

više...
novost-slika
10.05.2019.

Odbor za zdravstvo i socijalnu politiku čestitao međunarodni dan sestrinstva

U priopćenju zahvaljuju medicinskim sestrama, na nesebičnoj brizi o pacijentima jer upravo one predstavljaju bitnu kariku na putu ozdravljenja. Navode kako je 'biti medicinska sestra životni poziv, a važnost te uloge u zdravstvenoj skrbi je neizmjeran!'.


.

više...
novost-slika
10.05.2019.

Predsjednica Glavnog vijeća Anica Prašnjak na N1 televiziji govorila o mirovinskog reformi

Predsjednica Glavnog vijeća Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara Ankica Prašnjak gostovala je na N1 televiziji u Studiju uživo gdje je govorila mirovinskoj reformi i stanju u kojem se nalaze medicinske sestre i tehničari.


.

više...
novost-slika
09.05.2019.

Konferencija za medije: Manjak medicinskih sestara, odlazak u inozemstvo, upitna zdravstvena skrb građana

Danas u 11:00 održana je konferencija za medije na temu nedostatka medicinskih sestara, odlaska u inozemstvo i pitanja zdravstvene skrbi. Na konferenciji su bile predsjednica Glavnog vijeća Anica Prašnjak, te članice Predsjedništva Silvana Ganza iz Splita, Dajana Subić iz Zadra i Vesna Jurković iz Slavonskog...

više...
novost-slika
09.05.2019.

Histrion: Dodatno snižene cijene ulaznica u svibnju

Članovi Sindikata ostvaruju popust prilikom kupnje ulaznica za predstave. U nastavku možete provjeriti raspored predstava u svibnju, te njihov sadržaj.

.

više...
novost-slika
09.05.2019.

Prikupljeno 306.744 potpisa: građanke i građani iskoristite lijepo vrijeme i potpišite za referendum!

Do kraja prikupljanja potpisa ostalo je još 3 dana, dokad Inicijativa mora prikupiti najmanje 373.568 potpisa. No, kako dio potpisa uvijek bude nevažeći, potrebno ih je prikupiti i značajno više.


.

više...