Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
09.04.2018.

Prijedlog Zakona o zdravstvenoj zaštiti upućen u e-savjetovanje

Prijedlog Zakona o zdravstvenoj zaštiti upućen u e-savjetovanje

6. travnja 2018. Ministarstvo zdravstva uputilo je u javno savjetovanje Prijedlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koje će trajati do 4. svibnja, a svi zainteresirani mogu dati svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt prijedloga Zakona o zdravstvenoj zaštiti u razdoblju od 04. travnja do 04. svibnja 2018. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.

S obzirom da se radi o vrlo važnom zakonu koji predlaže uvođenje novih promjena u zdravstvu poput ukidanja dosadašnjeg sustava koncesije u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i uvođenje sustava privatnih ordinacija, važno je da se odazovete javnom savjetovanju na Nacrt prijedloga Zakona o zdravstvenoj zaštiti te na taj način svojim primjedbama i prijedlozima doprinesete donošenju važnog zakona za sve građane.

Na slijedećem linku Ministarstva zdravstva možete pronaći sve informacije o e-savjetovanju na Nacrt prijedloga Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

https://zdravlje.gov.hr/pristup-informacijama/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu/nacrt-prijedloga-zakona-o-zdravstvenoj-zastiti/