Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Kultura i obrazovanje

Muzej Iluzija

Muzej Iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo za sve generacije. Kroz atraktivne varke, posjetitelji mogu naučiti mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti.

Članovi HSSMS-MT ostvaruju 10% popusta na cijenu ulaznice za sebe i svoju pratnju u Muzeju Iluzija Zagreb i Zadar. Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice.

Pročitajte više

Fraktura

Za članove HSSMS-MT, Fraktura je osigurala popust od 25% na sve knjige nakladničke kuće Fraktura. Popusti se ostvaruju u Frakturinoj web-knjižari https://fraktura.hr/ ukucavanjem koda SINDIKAT u košarici ( ne može se primijeniti jedino na naslove koji su već na akcijskim sniženjima). Pogodnost vrijedi do 01.06.2021.

Pročitajte više

ABC strani jezici

ABC STRANI JEZICI organiziraju grupne i individualne tečajeve stranih za sve uzraste iz TALIJANSKOG,ŠPANJOLSKOG, ENGLESKOG, NJEMAČKOG, FRANCUSKOG, RUSKOG, PORTUGALSKOG, NORVEŠKOG,NIZOZEMSKOG, ŠVEDSKOG, KINESKOG, JAPANSKOG i dr.  jezika. 

Pročitajte više

Kazalište Komedija

Povoljnosti pri kupnji kazališnih karti

Pročitajte više

Backo mini express - muzej vlakića

Backo mini express - muzej vlakića

Muzej vlakića – Backo mini express koji je postavio najveću maketu željeznice u jugoistočnoj Europi, za članove sindikata nudi 10% popusta na cijenu svih ulaznica (dječja, odrasla, obiteljska).

Pročitajte više

Kazalište Gavella

Gavellina poklon kartica po cijeni od 240 kn kojom darujete 6 ulaznica (koje ste kupili po cijeni od 40 kn, dok je cijena ulaznice u slobodnoj prodaji 70 kn) koje se mogu iskoristiti za bilo koje repertoarne naslove kazališta “Gavella” (ali ne i za premijerne izvedbe) kao i gostovanja drugih kazališta u organizaciji Gavelle. S kartice se za jednu predstavu može odjednom iskoristiti i više ulaznica, vrijedi za vrijeme trajanja jedne kazališne sezone, a možete je kupiti na blagajni kazališta Gavella uz predočenje članske iskaznice ili potvrde u članstvu sindikata udruženog u Maticu. Više o uvjetima korištenja kartice pročitajte u promo letku...

Pročitajte više

Evenio nakladnička kuća - edukativne priče za djecu

Nakladnička kuća Evenio u svojoj ponudi ima edukativne i terapeutske priče za djecu od 2-9 godina koje su rađene u suradnji s dječjim psiholozima i stručnjacima.

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja